Netværk for yngre forskere

​Netværk for yngre forskere tager  relevante emner op for dig, som er ph.d-studerende eller som netop har afsluttet din ph.d-uddannelse.

Pharmadanmarks netværk for yngre forskere tilbyder dig et fagligt fællesskab og faglige udfordringer.   

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Aktiviteterne i netværket tager udgangspunkt i de problemstillinger, du som ph.d.-studerende og som forsker møder i dit daglige arbejde. Der har derfor været netværksmøder omhandlende: Søgning af midler, Scientific writing, Løn og ansættelsesvilkår m.m.  

Det er medlemmerne selv, der er med til at præge netværket. Så har du et forskningsområde, du gerne vil vide lidt mere om, eller er der et område, hvor du mangler inspiration, så kan netværket være et sted at tage det op. 

Der er ca. fire netværksmøder om året, og de afholdes i Pharmadanmarks lokaler i Hellerup.

 
 
  • Iben Treebak
  • Konsulent, Karriere & Udvikling
  • E-mail: 

    ibt@pharmadanmark.dk
  • Direkte: 

    3946 3618
 

Bliv medlem af netværket

For medlemmer af Pharmadanmark er det gratis at blive medlem af de faglige netværk. Er du ikke medlem af Pharmadanmark, kan du blive medlem af et netværk for 800,- kroner om året.

Medlem af Pharmadanmark
Meld dig ind i netværket

Ikke-medlem af Pharmadanmark
Meld dig ind i netværket her