Pharmadanmarks mentorordning

Hvis en-til-en faglig sparring lyder spændende og udfordrende, så er Pharmadanmarks mentorordning måske noget for dig.

Formålet med ordningen er at skabe netværksrelationer på tværs af årgange og arbejdsområder. Der er gode muligheder for en gensidig gevinst, hvor mentoren på den ene side deler sin viden og samtidig kan blive udfordret af en ’ny generation’ og menteen på den anden side bliver hjulpet på vej.

Hvem kan få glæde af ordningen?

Pharmadanmarks mentorordning er et tilbud til dig, som, uanset hvor du er i din karriere, har lyst til at få sparring på din faglige og personlige udvikling. Sammen med en mentor kan du reflektere over din karriere, dine mål og dine udfordringer. Du kan lade dig inspirere af mentors viden og erfaringer og få sparring på dine egne overvejelser. Eller måske har du modsat en masse erfaringer, som du gerne vil dele ud af som mentor for en mindre erfaren fagfælle.

Hvad er et mentorforløb?

Et mentorforløb er et samspil mellem to personer – den mere erfarne, mentoren, og den, der søger sparring om sin karriereudvikling, menteen – ud fra fælles faglige referencerammer. Mentor deler ud af sine erfaringer, lytter, spørger ind og hjælper mentee til at hjælpe sig selv. Mentees udbytte er større indsigt og bedre mulighed for personlig udvikling og karriereudvikling. Mentor udvikler på den anden side sine kompetencer inden for kommunikation og rådgivning og bliver udfordret af mentees måde at se verden på.
Et mentorforløb under Pharmadanmarks ordning forløber over et år, dvs. der er tid til fordybelse i de udviklingsprocesser mentee arbejder med.

Som mentee

Du skal have gjort dig konkrete tanker om udviklingen af din karriere for at blive mentee. Det er et tilbud til dig, og derfor er det dig, der skal drive processen fremad. Relationens potentielle succes er dit udbytte og dermed også dit ansvar. Du kan få sparring og nye input til din karriere, din arbejdspersonlighed og udviklingen af dine nuværende og evt. nye kompetencer.

Som mentor

Du skal ikke nødvendigvis være ekspert, men du skal være åben, lyttende og villig til at dele ud af dine erfaringer. Som mentor kan du bruge relationen til at udvikle dine kompetencer som leder, rådgiver og erfaringsdeler samt udvikle dit netværk. Endvidere kan relationen give dig nye vinkler fra unge kræfter på lægemiddelområdet.

Hvordan melder jeg mig til?

Tilmelding til næste runde af mentorordningen forudsætter deltagelse i informationsmøde. Informationsmødet afholdes 17. august 2017 – tilmeld dig her

 
 
  • Iben Treebak
  • Konsulent, Karriere & Udvikling
  • E-mail: 

    ibt@pharmadanmark.dk
  • Direkte: 

    3946 3618
 
 

Man behøver ikke 25 års erfaring for at blive en god mentor

Nina Cianfanelli Svennum har været montor tre gange i Pharmadanmarks mentorordning og er nok klar på en omgang mere efter sommer.

Læs mere
 

Pharmadanmarks mentorordning giver mulighed for unik udvikling

Mette Aamand Sørensen og Ann-Lisbeth Aarup Nielsen blev matchet i det seneste mentorforløb hos Pharmadanmark.

Læs deres erfaringer her

Vil du være mentor?

Tilmelding til den omgang af Pharmadanmarks mentorordning er lukket, men hvis du ønsker at være mentor, kan du skrive en mail til Iben Treebak på ibt@pharmadanmark.dk