LOG IN BLIV MEDLEM
  • English
  • Dansk
Kontakt os

Adresse

Rygårds Alle 1
2900 Hellerup
3946 3600
Jura 3946 3605
Presse 2989 3169
Karriere 3946 3630 pd@pharmadanmark.dk

Sekretariatets åbningstider

Mandag - torsdag 9.30-16.00
Fredag 9.30-14.00
Navn Stilling Telefon E-mail
Anders Rune Bjerrum Chef for politik, kommunikation og presse 2989 3169 ab@pharmadanmark.dk
Andreas Thilqvist Marketingansvarlig 2893 3311 at@pharmadanmark.dk
Annette Meyer Økonomi- og administrationschef 3946 3600 am@pharmadanmark.dk
Arendse Veirø Specialkonsulent, cand. jur. 3946 3638 ave@pharmadanmark.dk
Casper Gad Advokat 3946 3627 cg@pharmadanmark.dk
Christian K. Thorsted Kommunikationschef 2176 8404 ckt@pharmadanmark.dk
Danny Bukh Almstrup Chefkonsulent 3946 3632 dba@pharmadanmark.dk
Gry Hamborg Advokat 3946 3635 gh@pharmadanmark.dk
Hanne Højholdt Adamsen Juridisk chefkonsulent 3946 3612 hha@pharmadanmark.dk
Iben Treebak Chefkonsulent, karriere & netværk 3946 3618 ibt@pharmadanmark.dk
Julie Johnsen Juridisk chef, advokat 3946 3622 jujo@pharmadanmark.dk
Julie Strægaard PA for ledelsen 3132 6212 js@pharmadanmark.dk
Karin Ortmann Servicemedarbejder 4084 9833 ko@pharmadanmark.dk
Lotte Skovdal PDA-sagsbehandler og arrangementskoordinator 3946 3609 lsk@pharmadanmark.dk
Maria Stove Kommunikationskonsulent 3946 3600 ms@pharmadanmark.dk
Marie Fog Faglig chefkonsulent 3025 5311 mf@pharmadanmark.dk
Mathilde Bak Advokatfuldmægtig 3946 3629 mba@pharmadanmark.dk
Natasia Lykkeholm Klausen Advokat Barselsorlov nlk@pharmadanmark.dk
Nina Lund-Andersen Advokat 3946 3614 nla@pharmadanmark.dk
Rikke Løvig Simonsen Formand for Pharmadanmark 3124 0265 rls@pharmadanmark.dk
Sarah Piil Kommunikationskonsulent 6168 9854 ssp@pharmadanmark.dk
Simone Skovvart Piil Studentermedhjælper 3946 3606 spi@pharmadanmark.dk
Susanne Vodstrup Receptionist 3946 3607 sv@pharmadanmark.dk
Susie Stærk Ekstrand Adm. direktør 3017 8865 se@pharmadanmark.dk
Du er her:
Home - Akademiker til forskningsområdet indenfor kliniske forsøg, sundhedsdata, og personlig medicin i Region Sjælland

Akademiker til forskningsområdet indenfor kliniske forsøg, sundhedsdata, og personlig medicin i Region Sjælland

Akademiker til forskningsområdet indenfor kliniske forsøg, sundhedsdata, og personlig medicin i Region Sjælland
Udefinereret

Akademiker til forskningsområdet indenfor kliniske forsøg, sundhedsdata, og personlig medicin i Region Sjælland

Vil du være med til at udvikle forskningsområdet i Region Sjælland?

Region Sjælland vil levere de bedste løsninger og behandlinger til patienterne og borgerne. For at kunne dette skal vi have forskning på højeste niveau. Region Sjælland har derfor sat flere nye initiativer i gang, som både lokalt og nationalt skal styrke forskningen, med det mål at fremme borgernes og patienternes sundhed.

Vi søger derfor en person, der kan være med til udvikle indsatsen for en stærkere forskning. Sammen med et stærkt team, skal du medvirke til at virkeliggøre nogle af regionens store ambitioner for en forskning på forkant, herunder forskning der tager vare om de store sundhedsudfordringer som sundhedsvæsnet står med.

Vi søger en akademiker med kompetencerne, erfaringen og viljen til at påtage sig arbejds- og udviklingsopgaver og drive arbejdet indenfor regionens indsatsområder på forsknings- og innovationsområdet, i første omgang med stort fokus på etablering af et nationalt overblik over kliniske forsøg.

Om stillingen

Dine opgaver og ansvarsområder udvikles og defineres nærmere i samarbejde med ledelsen. Du forventes at indgå i arbejdet med følgende områder:

  • Tværregional fase IV enhed. Her vil du skulle bidrage til etablering og drift af en sekretariatsfunktion. Målet er at styrke samarbejdet og koordinationen mellem eksisterende regionale fase IV- enheder. Målet er at funktionen skal bidrage til forbedret adgang til data, lette undersøgelser af fx specifikke lægemidler, lette igangsættelse af forsøg med flere sites, og dermed bedre adgang til patientrekruttering, understøtte samarbejde med Lægemiddelstyrelsens Dataanalyseenhed, styrke rådgivning og i samarbejde med Trial Nation styrke udbredelsen af industriinitierede fase IV-studier i Danmark.

  • Nationalt overblik over kliniske forsøg. Målet med et nationalt forsøgsoverblik er bl.a. at hjælpe patienter, der har en livstruende sygdom, hvor alle evidensbaserede behandlingsmetoder er udtømte, med at få overblik over, om det er muligt at deltage i et klinisk forsøg, der muligvis kan lindre eller behandle sygdommen, eller kan udvikle en behandlingsmetode, der kan hjælpe andre patienter med lignende sygdomme. Initiativet skal styrke rekruttering af patienter/forsøgspersoner til kliniske forsøg på tværs af hospitaler og landsdele. Du vil du skulle varetage faglig og organisatorisk koordinering i relation til udvikling af en national database over kliniske forsøg, som skal driftes i en fælles-offentlig enhed placeret i Region Sjælland. Ligeledes vil du blive involveret i første niveau brugersupport af regionens egen IT platform for overblik og styring af kliniske forsøg og videreudvikling af denne platform.

  • Personlig Medicin i Østdanmark – et fælles initiativ på tværs af Region H og Region Sjælland om implementering af den nationale strategi for Personlig Medicin og regionale datastøttecentre. Du vil komme til at indgå i det tværregionale sekretariat og bidrage til den videre implementering og udvikling af Personlig Medicin i Østdanmark.

Du vil endvidere indgå i afdelingens andre opgaver med forskningsstøtte, fx inden for biobank og datastøtte.

Arbejdet med forskning i regionen baseres på ”Region Sjælland Politik for forskning 2019-2022 - Forskning på forkant”, som beskriver vej og rammer for en styrket forskning og forskningsrammer til gavn for patientens og borgernes sundhed, forebyggelse og sygdomsbehandling.

Kompetencer

Stillingen kræver kendskab til sundhedsvæsenets funktioner, forskningsområdet og de mekanismer og rammer, der kræves for at udøve forskning af høj kvalitet, herunder kliniske forsøg. Ligeledes kræver stillingen indgående kendskab til IT og sundhedsdata samt erfaring med ledelse af projekter.

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse for eksempel cand. pharm. og har arbejdet med sundhedsområdet og forskning og gerne har erfaring med at arbejde i en politisk organisation.

En struktureret tilgang og evne til at samarbejde er afgørende for at kunne løse de komplekse opgaver og problemstillinger, som kræver nysgerrighed og vilje, for at finde nye veje til løbende forbedring af forskningsunderstøttelsen i regionen, og dermed forskningen i regionen – til gavn for forsker, patient og borger.

Desuden lægger vi vægt på at du:

  • Har erfaring med projektledelse, herunder at lede processer og organisere opgaver med mange interne og eksterne interessenter, og meget gerne erfaring med rådsbetjening og sekretariatsbetjening

  • Er struktureret, resultatorienteret og udfordrer proces og indhold når relevant

  • Er en dygtig kommunikator skriftligt såvel som mundtligt, som lægger vægt på at opbygge relationer og styrke samarbejder med forskellige interessenter

  • Er drivkraftig, uhøjtidelig og har en naturlig autoritet qua din faglighed og proceserfaring

  • Er dygtig til at samarbejde på tværs af aktører internt såvel som eksternt

Vi tilbyder dig

Et spændende job med udfordrende opgaver på et højt fagligt niveau, der både kræver en struktureret tilgang, opsøgende arbejde, nysgerrighed og stor interesse og erfaring i at arbejde med udvikling, facilitering og processtyring og dialog og samarbejde. Du vil få dine egne arbejdsfelter med adgang til stærke faglige miljøer og tværgående initiativer mellem sygehuse, institutioner og regioner og i tæt samarbejde med kolleger i Data og udviklingsstøtte og regionens øvrige medarbejdere.

Stillingen er organisatorisk placeret i Data og udviklingsstøtte, som består af 50 medarbejdere. Her vil du møde dedikerede kollegaer og blive del af en organisation med kort vej fra idé til handling. Vi vægter samarbejde på tværs af ekspertise og enheder højt. Vores arbejdsklima er uformelt og præget af stort fagligt engagement. Vi løfter i flok.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat den 1. marts 2021 eller snarest derefter.

Ansættelsen finder sted i Data og udviklingsstøtte i Regionshuset i Sorø.

Ansøgningsfrist torsdag, 25. februar 2021. Samtaler vil blive afholdt løbende og i uge 9 + 10.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du indsende relevante uddannelsesbeviser.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt forsknings- og innovationschef Per Spindler på tlf. 28 75 65 72.

Søg Stillingen

< Tilbage

Pharmadanmark    CVR 65250314