Brug for kloge hoveder

Området for lægemidler og medicinsk udstyr er i rivende udvikling både mht. udvikling af nye og bedre produkter og mht. betydning for den danske samfundsøkonomi skriver Rikke Løvig Simonsen i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

Læs mere
 
 

Nordiske farmaceuter går til fælles kamp mod antibiotika-resistens

Resistensproblemet ses hele verden. Bekymring for den stigende antibiotikarestistens får derfor de fem nordiske landes farmaceutforeninger til at gå sammen om en fælles indsats for at sikre korrekt brug af antibiotika.

Læs mere
 
 
 
 
 
39 46 36 00
mandag - torsdag9.30 - 16.00
fredag9.30 - 14.00
 

 • 30
  sep

  Kandidatfest

  Pharmadanmark inviterer til eksklusiv middag, fest og DJ.

  Kl. 18.00-02.00
  First Hotel Skt. Petri
  København K

 
Aktuelt
Læs mere
Hold dig opdateret med nyheder, debatindlæg, annoncering af Pharmadanmarks arrangementer, høringssvar, lovforslag og lignende.
 
 
#

EU indfører nye regler for medicinsk udstyr

En ny forordning om medicinsk udstyr er vedtaget i EU. Der er ros fra både industrien og medarbejdernes foreninger, efter regelsættet er vedtaget. Den nye forordning vil både skabe større patienttryghed og bedre produkter.

Læs mere
 
 

Hvordan laver man lægemidler og medicin?

Det tager over 10 år at få et nyt medicinsk produkt på markedet, hvis det bliver udviklet fra bunden. Følg lægemidlets vej gennem de vigtigste stadier frem til patienten – fra præklinisk udvikling til klinisk farmaci.

Læs mere
 
Badebold.png

 
Løn & Ansættelse
Læs mere
Få svar på spørgsmål om løn, ferie, barsel, ansættelse og opsigelse - kort sagt regler og retningslinjer for akademikere på lægemiddelområdet
 
 
Karriere
Læs mere
Her finder du de seneste stillingsopslag samt tilbud om kurser, efteruddannelse, coaching, kompetenceudvikling, mentorordning osv.
 
 

Fra stillingsopslag til jobsamtale

De rigtige kompetencer og erfaringer er ikke altid nok til at få dig til en ansættelsessamtale – du skal også kunne formidle det i din ansøgning og dit CV. Bliv guidet igennem processen, fra du først ser et stillingsopslag, til du sidder til samtalen.

Læs mere
 

 
NETVÆRK
Læs mere
Find dit faglige netværk og få inspiration, gode idéer, samarbejdspartnere, udvikling, sparring, nyt job, nye kollegaer, nye medarbejdere – et stærk fagligt fællesskab.
 
 

Pharmadanmarks netværk

Pharmadanmarks faglige netværk sætter fokus på specifikke fagområder som regulatorisk, klinisk udvikling og prarmacovigilance.

Pharmaceutical Product Design Network er det nyeste skud på stammen. Du kan læse mere om netværket til højre.

Se mere
#
 
 

Are you working with Pharmaceutical Product Design?

The vision of the PPD network is to exchange knowledge about current development in research among professionals working within the field of pharmaceutical product design including medical devices.

Read more
 
 

For ph.d.-studerende og nye ph.d.'er

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Læs mere