Behzad Ghorbani er ny næstformand

Behzad Ghorbani er til daglig Vice President, Skin Cancer Projects, hos LEO Pharma og har været medlem af HB siden 2013.

Behzad Ghorbani tiltrådte den 1. maj 2016.

Læs mere
 
 

Pharmadanmarks sekretariat holder lukket

Torsdag den 5. maj og fredag den 6. maj holder sekretariatet i Pharmadanmark lukket.

Sekretariatet ønsker alle en god Kr. Himmelfartsdag og åbner igen mandag den 9. maj kl. 9.30.

Læs mere om ferie
 
 
 
 
 
39 46 36 00
mandag - torsdag9.30 - 16.00
fredag9.30 - 14.00
 
 
Aktuelt
Læs mere
Hold dig opdateret med nyheder, debatindlæg, annoncering af Pharmadanmarks arrangementer, høringssvar, lovforslag og lignende.
 
 
#

Ledig lejlighed til aktive medlemmer

Lejligheden på Rygårds Alle 1, 2.th. i Hellerup er ledig pr. 1. juli 2016. Lejligheden på 82 kvm. er total renoveret med kæmpestor stue og mindre soveværelse. Der er nyt trægulv i ask med gulvvarme og nyt Svanekøkken. Fra lejligheden er der udgang til en 65 kvm. stor tagterrasse.
Lejligheden ligger i samme ejendom som sekretariatet, men har separat indgang.

Læs mere
 
 

Pharmadanmarks nyhedsbrev

Fredag Formiddag er Pharmadanmarks elektroniske nyhedsbrev, som udkommer hver fredag formiddag til mere end 7.700 læsere. Det er gratis at abonnere.

Læs mere
 
Badebold.png

 
Løn & Ansættelse
Læs mere
Få svar på spørgsmål om løn, ferie, barsel, ansættelse og opsigelse - kort sagt regler og retningslinjer for akademikere på lægemiddelområdet
 
 
Karriere
Læs mere
Her finder du de seneste stillingsopslag samt tilbud om kurser, efteruddannelse, coaching, kompetenceudvikling, mentorordning osv.
 
 

Sådan får du et godt cv

Når du ønsker at blive lagt mærke til i bunken af ansøgninger, er det vigtigt at du har et stærkt og interessevækkende cv.

Men hvor meget må du egentlig pynte på dit cv, før det bliver decideret uhæderligt?

Læs her to eksperters bud.

Læs mere
 
 

1-årigt vikariat

Da en af vore medarbejdere har søgt nye udfordringer i 1 år, søger vi en farmaceutafløser hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling med 6/5 skifte tilkaldevagt. Vagterne giver en fridag om ugen.

Læs mere
 
 
NETVÆRK
Læs mere
Find dit faglige netværk og få inspiration, gode idéer, samarbejdspartnere, udvikling, sparring, nyt job, nye kollegaer, nye medarbejdere – et stærk fagligt fællesskab.
 
 

Pharmadanmarks netværk

Pharmadanmarks faglige netværk sætter fokus på specifikke fagområder som regulatorisk, klinisk udvikling og prarmacovigilance.

Pharmaceutical Product Design Network er det nyeste skud på stammen. Du kan læse mere om netværket til højre.

Se mere
#
 
 

Are you working with Pharmaceutical Product Design?

The vision of the PPD network is to exchange knowledge about current development in research among professionals working within the field of pharmaceutical product design including medical devices.

Read more
 
 

For ph.d.-studerende og nye ph.d.'er

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Læs mere