Ældre Sagen og Pharmadanmark i fælles front

Regioner, stat og kommuner skal samarbejde om at finde løsninger, som giver større tryghed og bedre livskvalitet for ældre patienter, der har behov for flere slags medicin, skriver Ældre Sagens Bjarne Hastrup og Rikke Løvig Simonsen.

Læs mere
 
 

Hvad med EMA efter Brexit?

EMA har i dag hovedsæde i London, men efter briternes beslutning om at forlade EU, vil EMA givetvis skulle væk fra London og placeres i et EU-medlemsland. Danmark kunne være kandidat til hovedsædet, men der vil med garanti også være andre bejlere.

Læs mere
 
 
 
 
 
39 46 36 00
mandag - torsdag9.30 - 16.00
fredag9.30 - 14.00
 

 • 21
  sep

  Linkedin for begyndere

  ​Kom til Linkedin-kursus hos Pharmadanmark.                    

  Kl. 17.00-20.00
  Pharmadanmark
  Hellerup

 
Aktuelt
Læs mere
Hold dig opdateret med nyheder, debatindlæg, annoncering af Pharmadanmarks arrangementer, høringssvar, lovforslag og lignende.
 
 
#

EU indfører nye regler for medicinsk udstyr

En ny forordning om medicinsk udstyr er vedtaget i EU. Der er ros fra både industrien og medarbejdernes foreninger, efter regelsættet er vedtaget. Den nye forordning vil både skabe større patienttryghed og bedre produkter.

Læs mere
 
 

Pharmadanmarks nyhedsbrev

Fredag Formiddag er Pharmadanmarks elektroniske nyhedsbrev, som udkommer hver fredag formiddag til mere end 7.700 læsere. Det er gratis at abonnere.

Læs mere
 
Badebold.png

 
Løn & Ansættelse
Læs mere
Få svar på spørgsmål om løn, ferie, barsel, ansættelse og opsigelse - kort sagt regler og retningslinjer for akademikere på lægemiddelområdet
 
 
Karriere
Læs mere
Her finder du de seneste stillingsopslag samt tilbud om kurser, efteruddannelse, coaching, kompetenceudvikling, mentorordning osv.
 
 

Fra stillingsopslag til jobsamtale

De rigtige kompetencer og erfaringer er ikke altid nok til at få dig til en ansættelsessamtale – du skal også kunne formidle det i din ansøgning og dit CV. Bliv guidet igennem processen, fra du først ser et stillingsopslag, til du sidder til samtalen.

Læs mere
 
 

Bliv Klinisk Farmaceut i Horsens

Brænder du for at gøre en forskel for patienterne ved at bidrage til optimeret lægemiddelbehandling og øget patientsikkerhed? Har du lyst til at blive del af vores lille kliniske farmaci team?

Læs mere
 
 
NETVÆRK
Læs mere
Find dit faglige netværk og få inspiration, gode idéer, samarbejdspartnere, udvikling, sparring, nyt job, nye kollegaer, nye medarbejdere – et stærk fagligt fællesskab.
 
 

Pharmadanmarks netværk

Pharmadanmarks faglige netværk sætter fokus på specifikke fagområder som regulatorisk, klinisk udvikling og prarmacovigilance.

Pharmaceutical Product Design Network er det nyeste skud på stammen. Du kan læse mere om netværket til højre.

Se mere
#
 
 

Are you working with Pharmaceutical Product Design?

The vision of the PPD network is to exchange knowledge about current development in research among professionals working within the field of pharmaceutical product design including medical devices.

Read more
 
 

For ph.d.-studerende og nye ph.d.'er

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Læs mere