Risiko for brain drain på KU efter afskedigelsesrunde

330 stillinger på SUND og SCIENCE på Københavns Universitet er blevet nedlagt. Pharmadanmark ser med stor bekymring på de omfattende besparelser på SUND og SCIENCE.

Læs mere
 
 

Nyt bevillingssystem

Regeringen har nedsat et embedsmandsudvalg, der skal komme med forslag til udformning af et nyt bevillingssystem for de videregående uddannelser. Pharmadanmark har en række forslag til, hvilke overordnede hensyn et nyt bevillingssystem skal tage.

Læs mere
 
 
 
 
 
39 46 36 00
mandag - torsdag9.30 - 16.00
fredag9.30 - 14.00
 
 
Aktuelt
Læs mere
Hold dig opdateret med nyheder, debatindlæg, annoncering af Pharmadanmarks arrangementer, høringssvar, lovforslag og lignende.
 
 
#

Pharmadanmarks nye strategi

På årets repræsentantskabsmøde blev Pharmadanmarks nye strategi vedtaget. Der var stor opbakning fra repræsentanterne til et mere offensivt og udadvendt Pharmadanmark.

Læs bl.a. Pharmadanmarks nye varedeklaration.

Læs mere
 
 

jura@pharmadanmark.dk

Pharmadanmarks jurister har i øjeblikket travlt. Derfor er det en hjælp for os, hvis du sender juridiske spørgsmål til jura@pharmadanmark.dk. Så kontakter en af vores jurister dig hurtigt muligt. Kontortid for den juridiske afdeling er mandag-torsdag kl. 9.30-15.00 og fredag fra kl. 9.30-14.00.

Læs mere
 
Badebold.png

 
Løn & Ansættelse
Læs mere
Få svar på spørgsmål om løn, ferie, barsel, ansættelse og opsigelse - kort sagt regler og retningslinjer for akademikere på lægemiddelområdet
 
 
Karriere
Læs mere
Her finder du de seneste stillingsopslag samt tilbud om kurser, efteruddannelse, coaching, kompetenceudvikling, mentorordning osv.
 
 

Er du vores nye kollega?

Novartis Healthcare A/S søger en erfaren regulatorisk manager til registreringsafdelingen for humane lægemidler.

Læs mere
 
 

Sådan får du et godt cv

Når du ønsker at blive lagt mærke til i bunken af ansøgninger, er det vigtigt at du har et stærkt og interessevækkende cv.

Men hvor meget må du egentlig pynte på dit cv, før det bliver decideret uhæderligt?

Læs her to eksperters bud.

Læs mere
 
 
NETVÆRK
Læs mere
Find dit faglige netværk og få inspiration, gode idéer, samarbejdspartnere, udvikling, sparring, nyt job, nye kollegaer, nye medarbejdere – et stærk fagligt fællesskab.
 
 

Pharmadanmarks netværk

Pharmadanmarks faglige netværk sætter fokus på specifikke fagområder som regulatorisk, klinisk udvikling og prarmacovigilance.

Pharmaceutical Product Design Network er det nyeste skud på stammen. Du kan læse mere om netværket til højre.

Se mere
#
 
 

Are you working with Pharmaceutical Product Design?

The vision of the PPD network is to exchange knowledge about current development in research among professionals working within the field of pharmaceutical product design including medical devices.

Read more
 
 

For ph.d.-studerende og nye ph.d.'er

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Læs mere