Brug for en løsning for vagtapoteker

Pharmadanmark er kommet med et alternativt forslag, efter det har vist sig svært at få nok apoteker til at varetage opgaverne med den nye vagtordning. Vagtordningen indebærer, at 11 døgnapoteker lukker, og der bliver 16 færre vagtapoteker.

Læs mere
 
 

Efterlyses: 2.000 akademikere til industrien

​Den danske lægemiddelindustri skal bruge 2.000 nye akademikere frem mod 2025. Pharmadanmark arrangerede derfor sammen med Lif, Yngre Læger og AC et stort debatmøde på Christiansborg om rekruttering af højtuddannede til lægemiddelområdet.

Læs mere
 
 

Farmaceuter til kamp mod medicinfejl

Danske Regioner skønner, at op imod hver tiende indlæggelse skyldes lægemiddelrelaterede problemer, som kunne forebygges. Derfor lægger regionerne op til at bruge farmaceuter til at rådgive de praktiserende læger til at få bedre styr på patienternes medicin.

Læs mere
 
 
 
 
 
39 46 36 00
mandag - torsdag9.30 - 16.00
fredag9.30 - 14.00
 
 
Aktuelt
Læs mere
Hold dig opdateret med nyheder, debatindlæg, annoncering af Pharmadanmarks arrangementer, høringssvar, lovforslag og lignende.
 
 
#

Danmark er i top inden for biotekinnovation

Dansk innovation inden for biotek er i verdensklasse. Faktisk er den danske biotekinnovation kun overgået af USA. Det skyldes i høj grad det offentligt-private samarbejde, lyder det fra organisationen Healthcare Denmark, som gør udlandet opmærksom på den danske viden.

Læs mere
 
Badebold.png

 
Løn & Ansættelse
Læs mere
Få svar på spørgsmål om løn, ferie, barsel, ansættelse og opsigelse - kort sagt regler og retningslinjer for akademikere på lægemiddelområdet
 
 
Karriere
Læs mere
Her finder du de seneste stillingsopslag samt tilbud om kurser, efteruddannelse, coaching, kompetenceudvikling, mentorordning osv.
 
 

Har du lyst til at bruge din faglighed?

Esbjerg Jerne Apotek er et mellemstort byapotek, som sætter fagligheden i højsædet.

Vi ønsker fortsat at udvikle og styrke apoteket som den foretrukne samarbejdspartner i det lokale sundhedsvæsen, når det drejer sig om medicin.

Læs mere
 


 
NETVÆRK
Læs mere
Find dit faglige netværk og få inspiration, gode idéer, samarbejdspartnere, udvikling, sparring, nyt job, nye kollegaer, nye medarbejdere – et stærk fagligt fællesskab.
 
 

Pharmadanmarks netværk

Pharmadanmarks faglige netværk sætter fokus på specifikke fagområder som regulatorisk, klinisk udvikling og prarmacovigilance.

Pharmaceutical Product Design Network er det nyeste skud på stammen. Du kan læse mere om netværket til højre.

Se mere
#
 
 

Are you working with Pharmaceutical Product Design?

The vision of the PPD network is to exchange knowledge about current development in research among professionals working within the field of pharmaceutical product design including medical devices.

Read more
 
 

For ph.d.-studerende og nye ph.d.'er

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Læs mere