Torsdag er telefonen lukket

Grundet personaledag er telefonen lukket torsdag den 23. februar mellem 09.30-14.00.

Ved haste tilfælde vedrørende juridisk rådgivning er det muligt at sende en sms til 3190 3600.

Kontakt os
 
 

Vi ønsker ikke adgang til dine følsomme data

De danske offentlige sundhedsregistre og biobanker er helt unikke og har stor betydning for udvikling af bedre behandlinger, både i forhold til kvaliteten af den eksisterende behandling og for at udvikle nye behandlinger.

Læs mere
 
 
 
 
 
39 46 36 00
mandag - torsdag9.30 - 16.00
fredag9.30 - 14.00
 
 
Aktuelt
Læs mere
Hold dig opdateret med nyheder, debatindlæg, annoncering af Pharmadanmarks arrangementer, høringssvar, lovforslag og lignende.
 
 
#

Konstant fokus på medicinsamtaler er nødvendigt

Vejlby Apotek fik ligesom langt de fleste apoteker en langsom start med medicinsamtaler, men er nu kommet godt efter det. For souschef Kerly Maire Servilieri handler det om at identificere både interne og eksterne barrierer og efterfølgende at gøre noget ved dem.

Læs mere
 
 

OK18 for de offentlige ansatte er så småt i gang

2018 kan synes langt væk, men akademikerfagforeningerne, herunder Pharmadanmark, er i gang med at forberede næste års overenskomstforhandlinger på det offentlige område.

Læs mere
 
​​
 
Løn & Ansættelse
Læs mere
Få svar på spørgsmål om løn, ferie, barsel, ansættelse og opsigelse - kort sagt regler og retningslinjer for akademikere på lægemiddelområdet
 
 
Karriere
Læs mere
Her finder du de seneste stillingsopslag samt tilbud om kurser, efteruddannelse, coaching, kompetenceudvikling, mentorordning osv.
 
 

Fra stillingsopslag til jobsamtale

De rigtige kompetencer og erfaringer er ikke altid nok til at få dig til en ansættelsessamtale – du skal også kunne formidle det i din ansøgning og dit CV. Bliv guidet igennem processen, fra du først ser et stillingsopslag, til du sidder til samtalen.

Læs mere
#
 
 
NETVÆRK
Læs mere
Find dit faglige netværk og få inspiration, gode idéer, samarbejdspartnere, udvikling, sparring, nyt job, nye kollegaer, nye medarbejdere – et stærk fagligt fællesskab.
 
 

Pharmadanmarks netværk

Pharmadanmarks faglige netværk sætter fokus på specifikke fagområder som regulatorisk, klinisk udvikling og prarmacovigilance.

Pharmaceutical Product Design Network er det nyeste skud på stammen. Du kan læse mere om netværket til højre.

Se mere
#
 
 

Are you working with Pharmaceutical Product Design?

The vision of the PPD network is to exchange knowledge about current development in research among professionals working within the field of pharmaceutical product design including medical devices.

Read more
 
 

For ph.d.-studerende og nye ph.d.'er

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Læs mere