Debat om barrierer for høj kvalitet af ph.d.er

Publiceringspres og arbejdspres er to væsentligste barrierer for ph.d.er og kvaliteten af deres uddannelse.
Pharmadanmark har lavet en rundspørge blandt ph.d.er. der blev fremlagt på et debatmøde, som er afholdt i samarbejde med Lif og tænketanken DEA.

Læs mere
 
 

Forhandlingerne er i gang

Forhandlingerne mellem Pharmadanmark og Danmarks Apotekerforening om de nye overenskomster 2015-2017 for ansatte på private apoteker er i gang.

Du kan følge med i forløbet her.

Læs mere
 
 

Mæslinger på fremmarch

Mæslinger cirkulerer fortsat både inden for Europa og i fjernere dele af verden og nu med to tilfælde i København. WHO opfordrer derfor til at øge antallet, som vaccineres mod mæslinger.

Læs mere
 
 
 
 
 
39 46 36 00
mandag - torsdag9.30 - 16.00
fredag9.30 - 14.00
 
 
Løn & Ansættelse
Læs mere
Få svar på spørgsmål om løn, ferie, barsel, ansættelse og opsigelse - kort sagt regler og retningslinjer for akademikere på lægemiddelområdet
 
 
Aktuelt
Læs mere
Hold dig opdateret med nyheder, debatindlæg, annoncering af Pharmadanmarks arrangementer, høringssvar, lovforslag og lignende.
 
 
#

Pharmadanmark i Sundhedsudvalget

Pharmadanmark har haft foretræde for Folketingets sundhedsudvalg, hvor foreningens formand Antje Marquardsen og Kristian Østergaard, farmaceut og souschef på Glostrup Apotek, fremlagde Pharmadanmarks syn på lovforslaget om apoteksmodernisering.

Læs mere
 
 

Offentlig overenskomst

Tirsdag den 24. februar indgik Akademikerne og RLT forlig. Der er nu indgået forlig for både ansatte i staten, regionerne og i kommunerne.

Pharmadanmark inviterer til orienteringsmøde om forliget mandag den 9. marts hos Pharmadanmark.

Læs mere
 


 
Karriere
Læs mere
Her finder du de seneste stillingsopslag samt tilbud om kurser, efteruddannelse, coaching, kompetenceudvikling, mentorordning osv.
 
 

Gode råd til jobansøgning og cv'et

Hvordan sikrer du dig, at det er dig, som arbejdsgiverne lægger mærke til i bunken af ansøgninger?

Bliv klogere på hvad arbejds-giverne kigger efter, og få gode råd, der øger chancen for at blive kaldt til samtale.

Læs mere
#
 
 
NETVÆRK
Læs mere
Find dit faglige netværk og få inspiration, gode idéer, samarbejdspartnere, udvikling, sparring, nyt job, nye kollegaer, nye medarbejdere – et stærk fagligt fællesskab.
 
 

Pharmadanmarks netværk

Pharmadanmarks faglige netværk sætter fokus på specifikke fagområder som regulatorisk, klinisk udvikling og prarmacovigilance.

Pharmaceutical Product Design Network er det nyeste skud på stammen. Du kan læse mere om netværket til højre.

Se mere
#
 
 

Are you working with Pharmaceutical Product Design?

The vision of the PPD network is to exchange knowledge about current development in research among professionals working within the field of pharmaceutical product design including medical devices.

Read more
 
 

For ph.d.-studerende og nye ph.d.'er

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Læs mere