Studerende dumper fremdriftsreform

En ny undersøgelse af studiefremdriftsreformen, som bl.a. Pharmadanmark står bag, viser at universitetsstuderende forventer mere stress, mindre glæde ved studiet og dårligere muligheder for at arbejde ved siden af studiet på grund af reformen.

Læs mere
 
 

Gode forslag fra Produktionspanelet

Produktionspanelet har nu afleveret dens idéer og forslag til at fjerne barrierer for vækst i produktionserhvervene i dag og i fremtiden.

Formanden for Pharmadanmark er positiv over for panelets anbefalinger.

Læs mere
 
 
 
 
 
39 46 36 00
mandag - torsdag9.30 - 16.00
fredag9.30 - 14.00
 
 
Løn & Ansættelse
Læs mere
Få svar på spørgsmål om løn, ferie, barsel, ansættelse og opsigelse - kort sagt regler og retningslinjer for akademikere på lægemiddelområdet
 
 
Aktuelt
Læs mere
Hold dig opdateret med nyheder, debatindlæg, annoncering af Pharmadanmarks arrangementer, høringssvar, lovforslag og lignende.
 
 
#

Ny apotekerlov vedtaget

Tirsdag den 28. april blev dagen, hvor den længe ventede lov om modernisering af apotekersektoren blev vedtaget. Loven har været undervejs i over tre år.

”Først og fremmest er det glædeligt, at sektoren nu endelig får arbejdsro efter adskillige års usikkerhed om rammerne for dens virke. Det er også positivt, at det er et så bredt flertal i folketinget, som står bag lovgivningen," siger Antje Marquardsen, formand for Pharmadanmark.

Læs mere
 
 

Forhandlingerne fortsætter

Forhandlingerne mellem Pharmadanmark og Danmarks Apotekerforening om de nye overenskomster for de cirka 600 farmaceuter ansat på private apoteker er stadig i gang.

Du kan følge med i forløbet her.

Læs mere
 


 
Karriere
Læs mere
Her finder du de seneste stillingsopslag samt tilbud om kurser, efteruddannelse, coaching, kompetenceudvikling, mentorordning osv.
 
 

Sådan får du et godt cv

Når du ønsker at blive lagt mærke til i bunken af ansøgninger, er det vigtigt at du har et stærkt og interessevækkende cv.

Men hvor meget må du egentlig pynte på dit cv, før det bliver decideret uhæderligt?

Læs her to eksperters bud.

Læs mere
#
 
 
NETVÆRK
Læs mere
Find dit faglige netværk og få inspiration, gode idéer, samarbejdspartnere, udvikling, sparring, nyt job, nye kollegaer, nye medarbejdere – et stærk fagligt fællesskab.
 
 

Pharmadanmarks netværk

Pharmadanmarks faglige netværk sætter fokus på specifikke fagområder som regulatorisk, klinisk udvikling og prarmacovigilance.

Pharmaceutical Product Design Network er det nyeste skud på stammen. Du kan læse mere om netværket til højre.

Se mere
#
 
 

Are you working with Pharmaceutical Product Design?

The vision of the PPD network is to exchange knowledge about current development in research among professionals working within the field of pharmaceutical product design including medical devices.

Read more
 
 

For ph.d.-studerende og nye ph.d.'er

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Læs mere