Omtale af Pharmadanmarks nye lønstatistik

Pharmadanmarks lønstatistik for 2016 er på trapperne, og Berlingske Business har bragt en artikel om lønstigningerne på det private område.

Læs mere
 
 

Advarer mod lempede krav til privat forskning

​Privat forskning skal i fremtiden ikke længere bedømmes af Nævnet for Videnskabelig Uredelighed. I hvert fald ikke hvis det står til regeringen. Det kan skabe problemer for den private forskning i Danmark, mener Pharmadanmark.

Læs mere
 
 

Fokusér på arbejdsmarkedets behov

​Danmarks Vækstråd har offentliggjort sin rapport om behovene for kvalificeret arbejdskraft. Rikke Løvig Simonsen mener, at diskussionen om arbejdskraft bør tage udgangspunkt i, hvem arbejdsmarkedet kommer til at mangle, og hvilke kompetencer der er brug for.

Læs mere
 
 
 
 
 
39 46 36 00
mandag - torsdag9.30 - 16.00
fredag9.30 - 14.00
 
 
Aktuelt
Læs mere
Hold dig opdateret med nyheder, debatindlæg, annoncering af Pharmadanmarks arrangementer, høringssvar, lovforslag og lignende.
 
 
#

Konstant fokus på medicinsamtaler er nødvendigt

Vejlby Apotek fik ligesom langt de fleste apoteker en langsom start med medicinsamtaler, men er nu kommet godt efter det. For souschef Kerly Maire Servilieri handler det om at identificere både interne og eksterne barrierer og efterfølgende at gøre noget ved dem. Og så skal medicinsamtalerne hele tiden have fokus hos såvel farmaceuter som farmakonomer.

Læs mere
 
 

Hvordan laver man lægemidler og medicin?

Det tager over 10 år at få et nyt medicinsk produkt på markedet, hvis det bliver udviklet fra bunden. Følg lægemidlets vej gennem de vigtigste stadier frem til patienten – fra præklinisk udvikling til klinisk farmaci.

Læs mere
 
​​
 
Løn & Ansættelse
Læs mere
Få svar på spørgsmål om løn, ferie, barsel, ansættelse og opsigelse - kort sagt regler og retningslinjer for akademikere på lægemiddelområdet
 
 
Karriere
Læs mere
Her finder du de seneste stillingsopslag samt tilbud om kurser, efteruddannelse, coaching, kompetenceudvikling, mentorordning osv.
 
 

Fra stillingsopslag til jobsamtale

De rigtige kompetencer og erfaringer er ikke altid nok til at få dig til en ansættelsessamtale – du skal også kunne formidle det i din ansøgning og dit CV. Bliv guidet igennem processen, fra du først ser et stillingsopslag, til du sidder til samtalen.

Læs mere
#
 
 
NETVÆRK
Læs mere
Find dit faglige netværk og få inspiration, gode idéer, samarbejdspartnere, udvikling, sparring, nyt job, nye kollegaer, nye medarbejdere – et stærk fagligt fællesskab.
 
 

Pharmadanmarks netværk

Pharmadanmarks faglige netværk sætter fokus på specifikke fagområder som regulatorisk, klinisk udvikling og prarmacovigilance.

Pharmaceutical Product Design Network er det nyeste skud på stammen. Du kan læse mere om netværket til højre.

Se mere
#
 
 

Are you working with Pharmaceutical Product Design?

The vision of the PPD network is to exchange knowledge about current development in research among professionals working within the field of pharmaceutical product design including medical devices.

Read more
 
 

For ph.d.-studerende og nye ph.d.'er

Medlemmer af netværket er alle beskæftiget med forskning på lægemiddelområdet. Medlemmernes forskelligartede baggrund – men specifikke fokus på lægemidler – giver et unikt fundament for faglig sparring og fællesskab.

Læs mere